Moderne, smukt og funktionelt webdesign

Jeg laver hjemmesider som er individualiseret, interessante og som fortæller den gode historie.

Jeg vil gerne gøre op med den industraliseret produktion af websites, som både er kedelige og ufunktionelle, men som også over tid ender op med at koste væsentlig mere end den er værd. Brugerne lokkes til at købe dem pga. billige opstartsmuligheder, men ender med at betale en mindre formue i gebyrer og abbonnementer. Der er også ofte en bindingsperiode så lang, at tiden løber fra siden, og virksomheden fremstår som kedelig og gammeldags.

Fleksibilitet er Gud!

Webdesign er et højhastighedstog, som drøner afsted med 350 km i timen. Hvad er smart i dag er uddateret i morgen!

Alt kan lade sig gøre – men kunsten er at vælge det, som er helt rigtigt for ens virksomhed.

Og hvad så med prisen?

Nej – jeg er bestemt ikke den biliigste webleverandør, men jeg garanterer et lækkert, individualiseret produkt, en personlig og god betjening og en fleksibel holdning til videreudvikling af siden.

Kig ind hos nogle af mine web-kunder:

Jeg bygger websider som er

Brugervenlige

Jeg bygger websider i WordPress, som gør redigering lige så simpelt som i et Word-dokument. WP er verdens største CMS-system, og mulighederne for support og udvidelse er uendelige.

Fremtidssikret

Jeg har snart 8 års erfaring i at bygge WordPress sider op, så jeg kan imødekomme næsten ethvert behov. Dertil har jeg et stort netværk af specialister til kodning af enhver art.

Fleksible

Med fokus på jeres specielle behov, bliver sitet bygget til at passe specifikt til jer. Alt er mulig indenfor design og farver. Og avanceret integration med sociale medier er ingen sag.

Mobilvenlige

Din side skal fungerer på alle enheder. Om brugeren ser din side på mobil, tablet elle computer, skal han få den mest optimale visning. Alle mine sites er mobilvendlige, og kan tilpasses specielt til mobil.

Skal vi tage en websnak?

Kontakt mig for en uforpligtende samtale og tilbud:

Ring på 26 25 24 60