Logo- og brand design

Logo- og brand design

Formålet med et logo er at barbere al støj væk og kun vise den reneste værdi, selve kernen i virksomheden.

Logoet er enhver virksomheds kæreste eje og det vigtigste signal til omverdenen.

Et logo er kort sagt virksomhedens ansigt udadtil. Det er logoets opgave at repræsentere og forklare virksomhedens værdier og mål hurtigt og enkelt til enhver.

Nu tænker du måske: hvordan kan sådan et lille logo vise alle virksomhedens værdier, services og visioner?

Og ganske rigtigt. Logoet har ikke til hensigt at give dig et komplet og detaljeret svar på hvad virksomheden står for. Formålet med logoet er at barbere al støj væk og kun vise den reneste værdi, selve kernen i virksomheden. Med andre ord skal logoet visualisere hovedattraktionen og intet andet.

Skal vi tage en logosnak?

Kontakt mig for en uforpligtende samtale og tilbud:

Ring på 26 25 24 60

Et logo er værdifuldt fordi det…

Et logo er værdifuldt fordi det…

Skaber genkendelse

Et godt logo hjælper med at skabe genkendelighed. Når folk ser dit logo, forbinder de det med din virksomhed. Dette skaber en stærkere tilknytning mellem din virksomhed og dine kunder.

Signalerer professionalisme

Et veludformet logo signalerer professionalisme og tillid. Det sender et budskab om, at din virksomhed er etableret og kvalitetsbevidst, hvilket kan gøre den mere attraktiv for din målgruppe.

Differentierer

Et unikt logo hjælper din virksomhed med at skille sig ud fra dine konkurrenter. Det gør det lettere for potentielle kunder at adskille jer fra andre og huske jer på en god måde.

Kommunikerer værdier og budskaber

Farver, figurer og designelementer i et logo kan bruges til at kommunikere din virksomheders værdier, mål og budskaber. Det er en måde at formidle, hvad din virksomhed står for, og hvad kunder kan forvente.

Her er noget af mit arbejde…