Inhouse marketing manager 
og grafisk designer

Inhouse marketing manager
og grafisk designer

Din virksomhed har måske ikke arbejde nok til en fuldtids marketingstilling, men I har alligevel behov for at at markedsføre jer professionelt, systematisk og kontinuerligt.

Med mig kan I få en kompetent marketing manager/grafisk designer på kontraktbasis to eller tre dage om ugen til en fast pris. Præcis som var det en ansat – bare meget mere fleksibelt!

Jeg tilbyder mine tjenester på fast basis og er klar til at styre og eksekvere virksomhedens branding og marketing. På denne måde sikrer jeg, at I opnår den nødvendige sammenhæng og kvalitet for at skabe og fastholde en stærk tilstedeværelse på markedet.

Jeg kan få marketing til at fungere på lang sigt og dermed hjælpe din virksomhed med at opnå en positiv position på markedet. Jeg er den, der kan omsætte dine visioner til visuelle elementer.

Synes du indimellem, at marketing kan virke udfordrende, og har du svært ved at holde en vedvarende og målrettet marketingindsats?

Synes du at din virksomheds design trænger til et løft, og at der kommer system og kontinuerlighed i kommunikationen?

Lad os tage en snak!

Kontakt mig for en uforpligtende samtale og tilbud:

Ring på 26 25 24 60

Hvorfor har din virksomhed brug for sådan en som mig?

For næsten alle virksomheder er det afgørende at udvikle og vedligeholde en sammenhængende markedsføringsstrategi, der afspejler virksomhedens unikke identitet og værdier over tid. Det er noget, de fleste virksomheder er klar over.

Men når det kommer til at sætte tingene i gang, kan de støde på udfordringer med ressourcer, og intentionerne kan miste pusten. Markedsføringen bliver sporarisk, og resultaterne lader vente på sig. Nogle gange mangler der simpelthen en person, der kan træde til og sikre, at beslutninger træffes, følges op og implementeres i praksis.

Hvad kan du forvente, og på hvilket niveau?

 • Strategisk niveau
  Jeg tilbyder en overordnede gennemgang af virksomhedens brand, og en overordnede strategi for hvordan den kan udvikles. Herunder hvordan brandet kan arbejde for at understøtte hele virksomhedens strategi og mål.
 • Taktisk niveau
  Jeg hjælper med at udvikle og holde en konsistent visuel identitet, herunder logo (nyt hvis nødvendigt), farveskema, typografi og grafiske elementer til brug i markedsføring og kommunikation. Jeg hjælper med at optimere virksomhedens online tilstedeværelse, herunder hjemmeside, sociale medier og andre digitale platforme. Det indbefatter oprettelse af indhold, håndtering af sociale medier-konti og implementering af online annonceringskampagner og mailkampagner.

 • Operationelt niveau
  Jeg er uddannet grafisk designer, og kan derfor selv med fordel udvikle materialer til salg, markedsføring, promotion, messer, events, online markedsføring osv.
  Det vil altid være en vurderingssag om den pågældende opgave skal udføres inhouse eller af en tredje part. Dog er det vigtigt at opgaven bliver fulgt til dørs, linien bliver holdt og kvaliteten er konsistent.

 • Teknisk niveau
  Jeg er ekspert indenfor Adobe CC-pakken (Indesign, illustrator, Photoshop, Premiere, Aftereffects m.m.)
  WordPress CMS, Mailchimp, HTML5, Powerpoint
  Jeg har udviklet en app, og har derfor også kendskab til det.

  Jeg taler og skriver engelsk flydende.

Hvad gør jeg?